CastCare Kipsauspalvelut Oy
Mobiili immobilisaatio
 

Usein kysyttyä 


Vastaanotolleni tulee kipsihoitoa tarvitseva potilas harvoin, eikä lääkäriasemalla ole mahdollisuutta kipsaukseen. Onko Kipsauspalvelusta mahdollisuus saada kipsaaja tällaisissa tapauksissa kipsaamaan potilas?

Ehdottomasti kyllä! Vastaanotot missä kipsipotilaita on vähän, ei kipsausmahdollisuutta ole kannattavaa järjestää. CastCare Kipsauspalvelut Oy:n kautta saat hoidettua kipsipotilaan ilman vastaanotolle tulevia lisäkustannuksia. Asiakasta ei tarvitse lähettää kipsattavaksi muualle ja jatkohoito sekä tarvittavat kontrollikäynnit hoidetaan vastaanotolla mihin asiakas oli tullut hoitoa hakemaan.

Saako Kipsauspalvelusta kipsaajan jos vastaanotolla ei tilapäisesti ole kipsaajaa, esimerkiksi sairastapauksen tai loman vuoksi?

Toki kipsaukset saa, mutta henkilövuokrausta CastCare Kipsauspalvelut Oy:n kautta ei järjestetä. Sopimalla palvelukäytännöt, CastCare Kipsauspalvelulta tulee kipsaaja tarvikkeineen ja toteuttaa kipsaukset.

CastCare Kipsauspalvelut käyttää omia kipsitarvikkeita siitä syystä, että käytämme vain tuotteita mitkä olemme parhaiksi todenneet. Lisäksi kipsausmateriaalien pitää olla tuoreita, että saavutetaan hyvä lopputulos. Pitkään hyllyssä säilytetyt kipsit menettävät laadullisia ominaisuuksia.

Voiko Kipsauspalvelun kanssa tehdä sopimuksen yhteistyöstä vain varalle, jos joskus sattuisi tilanne, että kipsaria tarvitaan?

Kyllä, kipsauksia koskevat käytännöt voi sopia vaikka jatkuvaa yhteistyötä ei olisikaan. Sopimus yhteistyöstä CastCare Kipsauspalvelun kanssa ei tuo lääkäriasemalle tai muulle sopimuskumppanille mitään velvoitteita tai kuluja.


Hinnat Kipsauspalvelusta - mitä maksaa tai mikä on hinnasto?


Hinnat noudattelevat tämänhetkisiä yleisiä toimenpidehintoja ja potilas saa lääkärikeskuksen toimenpide- / kipsilaskun mukaansa kassalle.
CastCare Kipsauspalvelut ei laskuta potilasta, vaan työ tehdään alihankintana lääkäriasemalle tai ammatinharjoittajalle.


Kipsauspalvelun toimenpidelasku on lääkäriasemalle hyvin kilpailukykyinen kun lääkäriasemalta jää pois henkilöstökulut sekä tarvikkeiden hankinta- ja varastointikulut. Tarkempi kipsikohtainen hinnasto neuvotellaan ja tarjous lasketaan jokaisen palvelun tilaajan kanssa erikseen ja asiakkaan tarpeet huomioiden.


Onko CastCare Kipsauspalvelut Oy:llä vastuuvakuutus?


Kyllä, CastCare Kipsauspalvelut Oy:llä on OP Pohjola Vakuutus Oy:ssä toiminnan vastuuvakuutus ja  lakisääteinen potilasvakuutus.


 

LYHYESTI


Lääkärikeskukselle yhteistyö CastCare Kipsauspalvelut Oy:n kanssa tarkoittaa:

  • osaavat ammattilaiset
  • palvelu käytettävissä joustavasti
  • parhaat materiaalit tuotteissa
  • ei tarvitse varastoida materiaaleja
  • ei kiinteitä henkilöstökuluja
  • ei sairausloma/vuosiloma/poissaolo -ongelmia